Alhamdulillah

Assalamualaikum dan salam ceria..http://www.emocutez.com

Hehe..setelah sekian lama tak mengupdate.…akhirnya saya update hari nih…

Berbalik kepada entry yang lepas saya mintak awak2 doakan kejayaan saya dan rakan2 dalam SPM kann? Alhamdulillah..terima kasih bebanyak diucapkan untuk semua yang sudi doakan kami..result SPM saya Alhamdulillah..mungkin tak segempak dan sehebat rakan2 saya..tapi bagi saya ia adalah satu kejayaan yang besar untuk diri saya..berapa result saya? hehe..cantik biasa2 jeh..tak terlalu perfect tapi tak mengecewakan..^_^ …takpe kan saya tak bagitau?

Apapun kepada sahabat2 yang memperoleh keputusan yang sangat2 cantik tahniah diucapkan..Anda memang awesome..bawah ni rakan2 sekolah saya yang memperoleh straight A’s dlm SPM.

 nih cik ratna iman amirah
straight 12A's 

straight 10A's


nih Athirah
straight 11A's
ingat tak gmba nih?ade dlm entry nih..

ada 2 orang lagi tapi tkde gamba..
nama depa ummul n adli


Hebat kan depa?ramai jugak yang dapat 11A,10A,9A,8A ...memang awesome..^_^

Btw..saya lebih suka berpegang kepada ayat nih >> EVERYTHING THAT HAPPENS HAVE THEIR OWN REASON.. so, kepada sahabat2 seperjuangan saya yang tidak memperoleh keputusan seperti yang diharapkan..usahlah kecewa dan berputus asa..life must go on..jadilah seorang hamba yang bersyukur.

Allah berfirman mafhumnya:

Jika engkau bersyukur dan redha maka akanku tambah lagi nikmat yang lebih banyak dan baik .

Jadi usah khuatir, masih banyak lagi ilmu yang belum kita terokai..tak semestinya result sekarang membawa kepada kesenangan masa depan..tapi ia lebih kepada usaha dan semangat kita..tabahkan hati dan banyakkan berdoa kepadaNya supaya dipermudahkan jalan untuk menuntut ilmu..

Kepada sahabat2 blogger sekalian.. rakan2 taulan terima kasih sekali lagi kerana sudi doakan kejayaan kami…sangat2 menghargainya..kami doakan awak2 pun terus berjaya dalam kehidupan dan tabah dalam menghadapi apa jua rintangan.

InsyaAllah jika tiada aral melintang saya akan melanjutkan pelajaran dalam bidang undang-undang syariah ataupun apa jua bidang yang seangkatan dengannya..

Sekian ..that’s all..wassalam..http://www.emocutez.com


p/s : meniti hari untuk pergi..http://www.emocutez.com

27 comments:

  1. tahniah utk awak n tahniah utk kwn2 awk tu juga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kaishin.. ^_^
      really appreciate it..gudluck in future too.. :)

      Delete
  2. tahniah Husna dan juga kawan2 yang mendapat keputusan yang cemerlang...teruskan melangkah hingga kepuncak jaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot kak..^_^..
      InsyaAllah..doakan kejayaan kami..
      akk pun muga ceria2 dan tabah selalu mnghadapi hari2 mndatang..:)

      Delete
  3. semoga awak berjaya dalam bidang yang akan awak ambil nanti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot :)
      muga Allah permudahkan segala urusan Cik Kay Jue jugak ^_^

      Delete
  4. congrates sis..tumpang happy..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks cik oren..result sy biasa2 jeh..^_^

      Delete
  5. Allah bagi apa yang terbaik untuk hambaNya. kerana Dia Maha Mengetahui. :) semoga terus berjaya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp..He know's the best..masing2 ada rezeki tersendiri.. :)
      terima kasih..^_^

      Delete
  6. hebatnye . tahniah to all of you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan2 sy jeh hebat..^_^...
      congrats utk awk jugak..result dpt ckit A @ byk bukan mnjadi ukuran..yg pnting kte redha dan bersyukur dgn apa yg diperoleh.. :)

      Delete
  7. wahhh.... bestnye! undang2 syariah.... minat juga course tu. apapun, moga Allah permudahkan urusan kamu :) amin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..InsyaAllah kalau ada rezeki..^_^..ciksukaberangan pun minat jugak ea??..amiin..syukran2..:) ...muga Allah pemudahkan segala urusan sis jugak..

      Delete
  8. dgr citer tahun ni puunya result lebih setailo dari 2010 nyer candidate...syukurlaa..tapi bag yang tak perform sgt tu...jgnla risau...jauh lagi perjalanan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar2 cam tuh jugak..Alhamdulillah...org dah mle sedar kepentingan belajar :)..yupp..this is just the starting..

      Delete
    2. mybe sambung law syariah..@ TESL.. ^_^
      sy apply UIA n USIM..
      wish me luck...:)
      skrg juz tggu result ipta jeh..

      Delete
  9. congrates kak .

    kalau akak dapat wutt yg terbaex , insyaAllah , saya pun boleh wutt yng tebaex spm tahun 2012 . huhu
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. :)
      InsyaAllah..teruskan usaha kayy?dpt yg lebih baik dr akk..gudluck..^_^

      Delete
  10. tahniah awak! ^___^ Semoga cita-cita awak tercapai! InsyaAllah... Amin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran awak.. :) ..InsyaAllah..
      congrats utk awak jgak..msti result awk lagi cntikkan? ...muga Allah sentiasa permudahkan perjalanan hidup awk..^_^

      Delete
  11. Alhamdullilah. congrats dik husna & kawan2.

    terus2kn mengejar impian ke pringkat seterusnye yer. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tenkiu..^_^ ..
      kawan2 husna lebih layak terima ucapan thniah..result diorang lg cntik..

      InsyaAllah..akk pun..muga tercapai segala impian akk..:)

      Delete
  12. waahh pandainyee.. hehe congrats utk awak dan kawan kawan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah.. :)
      kawan2 sy lebih pandai..rezeki masing2 kan?
      congrats utk awk jugak..ckit @ byk A bukan mnjd ukuran..yg pnting semangat dan usaha utk teruskan belajar..^_^

      Delete
  13. Alhamdulillah..moga jadi bakal peguam soon:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi bagi pendapat ^_^