tiba-tiba kena marah??

Assalamualaikumhttp://www.emocutez.com

apa khabar awak2 sekalian?harapnya ceria2 selalu ye..takmo sedih2 cam saya.. 

hurm,semua orang mesti pernah rasa kena marah kann?saya punn..normal thing la kann..especially kalau dengan family pun biasa la jugakkan? tapii..kalau dengan orang yang baru kita kenal tiba2 dah kena herdik haiyoo..apa perasaan anda? mesti rasa cam tak berapa nak jadi member @ anak murid dia kan?

saya nih nak kata cepat touching takdela sangat..kalau orang marah tuh kira biasa la kann..tapi maklumla sekian lama tak kena marah..*budak baek la katakan..tiba-tiba kena marah terus touching segala bagai..

nih sebab gara2 nak belajar memandu dengan cikgu X ..

pagi tadi saya call cikgu X...

husna : salam cikgu,ni saya husna .

cikgu : ya,kenapa?

husna : saya nak ingatkan cikgu saya ada kelas dengan cikgu petang nih.. pukul 3 smpai 5.

cikgu :kau nih kan ..cakap kuat2 ckit boleh tak?!!aku ada kelas sekarang !! ..cakap betul2!!*masa tuh dah kira cukup jelas dah saya cakap..suasana cikgu tuh yang bising

husna : saya ada kelas dengan cikgu pukul 3 sampai 5 petang ni..

cikgu : haa..yelahh!! kau datang jeh apmb..nanti ak jmpe kau!!

then cikgu tuh terus matikan talian..

saya pikir laa mesti cikgu nih tengah busy..tapi masalahnya dia sendiri suruh call dia pagi hari nak kelas..yang saya call tuh kira kali ketiga dah..haduii..tapi kan yang agak terkilan dia guna bahasa "ak , kau" ...kalau usia dia lebih kurang sebaya saya..saya tak kisah sangat..tapi dah lebih 45 kot..

pas tuh minggu lepas masa susun jadual cikgu tuh sendiri cakap dia boleh datang ambil saya dari rumah..haih..mana satu tataulaa...

tiba2 jeh rasa sebak..dah laa 1st time na belajar bawak kete ngan cikgu tuh..terus hilang mood :( ...semalam punya la excited tak sabar na bawak kete..alih2 mcm nih pulak jadinya..

that's all..

doakan saya tak kena marah lagi... 



p/s :takut dengan laki2 panas baran

 

Comments

  1. eeeeeeee...xsuke betul ngan org yg emo tetiba nih...kiter bayar tuk servis dia tu..ajar la baik2....geram pulak,huhu

    ReplyDelete
  2. errkk. tetibe je marah. ada masalah rumahtangga kot. hahahah :D bnykkan bsabar~

    ReplyDelete
  3. eee.. kite pon xsuke dgn org yg baran nie.. hehe.. mujo laa mse blajar kete dulu , kite dgn cg perempuan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann2??huhu..untunglaaa~
      prempuan tak tggi sgt baran dye..hehe

      Delete
  4. agaknye, cikgu memandu lelaki nie mmg grg yer. msa akk dulu pon mcm tue gak. siap tengking ag. last skali tukar cikgu lain. puas hati. haha.

    nway, salam perkenalan. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kowt...tapi cam baran tak brtempat jeh.. :(

      btw..salam kenal2 jugakk..^^ hehe

      Delete
  5. hahahaha nasib baiklaaa bukan sy...kalau sy memang da tengking balik... :P

    ReplyDelete
  6. tak patut kot dia jerit2, dan bahasa aku kau pun cam tak sesuai je..



    p/s:mgkn sy mmg jenis yg cpt touching??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann?...menakutkan jeh main herdik tbe2..

      hehe..touching ckit2 takpe..:D

      Delete
  7. tapikan ada sesetenagh orang memang cara dia bercakap macam tu, kita rasa cam krang ajar, tapi bagi dia itu biasa aje..tapi yang pasti memang geram kalau bertemu orang macam ni...apa boleh buat?? sabar je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. um,betul jgak n ?? yupp..memang sgt2 geram..trpkse la brdepan jgak org cnih.. :(

      Delete
  8. dia tengah bz sangat kot..sabar je la ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot..tp cam tiba2 jeh na herdik2..=.=' ..
      okeyy..akn cuba..

      Delete
  9. sabar ye..Allah nk bg pahala tu :) +ve ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. thanks for the suppport.. :)

      Delete

Post a Comment

terima kasih sudi bagi pendapat ^_^

Popular posts from this blog

Simple Intro DARUL QURAN

Alangkah Indahnya UKHUWAH itu ~

تعارف عن نفسك