Posts

Showing posts from September, 2016

^_^

Image
Assalamualaikum :) 
Alhamdulillah, hari ni first class as a 2nd year student dengan lecturer subjek Islam dan kesenian, DR ZULKEFLI AINI . Satu-satunya lecturer yang mengajar non stop setiap sem dari 1st year. Serius, jujur dari hati ni, semua lecturer JABATAN DAKWAH DAN KEPIMPINAN memang best n superb. SERIUSS.. hehe..nak taukidkan jugak even belum belajar dengan semua lecturer lagi..^^ 
Sedar tak sedar pantas sangat masa berlalu, tahun lepas 1/9 bru ja msuk daftar UKM alih2 sekarang dah nak masuk 2nd year Alhamdulillah semua dengan izin Allah. Teringat balik mula-mula masuk dulu kepala duk mikir jaa - agak2 aku culture shock tak dengan suasana sini? - aku boleh addapt tak dengan surrounding sini - diorang boleh terima ke orang macam aku ni. Lagi2 masa tu sep2 batch Marbawi DQ takde yang ambil JABATAN DAKWAH ni..lagilah perasaan takutt nak berkenalan dengan orang yang baru tu membuak-buak. Bukan apa, bak kata orang cannot move on lagi dengan biah solehah DQ,,seriuss.. suasana Al-Qur…