debaran 1994

Assalamualaikum dan salam muhibbahhttp://www.emocutez.com

Senyum sokmo..haa,..debaran 1994??..maksudnya semua calon spm yg lahir tahun 1994 tengah berdebar2 la sekarang termasuk la saya..cik faizah husna.. *taktaula kalau ada yang steady jeh ^_^..normal thing la kann?awak2 yang dah lebih 18 mesti dah pernah rasa debaran ni jugakkan dulu?tapi sekarang tiba masa kitorang pulak..haih..memang tak senang duduk la jugak kadang2..yela mana taknya..bimbang jugak kalau2 result tak mencapai target terlebih target..hehe..boleh terkejut dibuatnya...amiin..

Apapun kepada semua batch 1994 yang menduduki SPM 2011 especially student SMK Sungai Pusu,Gombak..sekarang masa untuk kita bertawakkal sahaja..dan perbanyakkan berdoa… ingatlah tiada apa yang mustahil dengan keizinan Allah..we’ve done our best right?*even ada jugak yang macam kita bajet2 dah buat yg terbaik..:P ..tapi takpe..just go on with the flow..saya pun taktau nak cakap apa sebab saya sendiri pun dah macam tak tentu arah sangat sekarang..asyik pikir dapat berapa jeh nanti..




Awak2 sekalian, saya insan bernama faizah husna memohon jutaan kemaafan kepada mereka yang mengenali diri ini secara langsung ataupun tidak..maafkan andai saya pernah terkasar bahasa, tersalah bicara,terpukul,terumpat,tergedik lebih ataupun segala keburukan yang pernah saya lakukan..harap dimaafkan..saya juga insan biasa..sudi-sudilah tegur saya andai tingkah laku saya tak berapa molek dipandang..



saya tak mintak banyak harap2 awak2 sudi doakan saya :

 Ya Allah,kurniakanlah saudari Faizahtun Husna Adnan dan semua calon SPM 2011 memperoleh keputusan yang cemerlang dan terbaik untuk SPM 2011 pada 21.3.2012.Berikanlah apa yang diingininya dan mampu membuat kedua ibubapanya tersenyum.Amiin.

Terima kasih doakan..

Regular heartbeat : /\_/\_/\_/\_/\_/\_
before exam : /\/\/\/\/\/\/ \/\/\

In result day : /\____________ *21st March ?
hehe..nih betul2 punya cuak.

Last word..entry nih akan melekat sampai 21/3/2012 ..selamat berjuang kawan2 1994..

wassalamhttp://www.emocutez.com  

muga hari ini lebih baik daripada semalam :)

Comments

  1. telah melaluinya setahun yang lepas. huhu berdebar 2 adat la. yang penting mind set kena positif, kan . hee apa pun keputusan kit kene bersyukur. good luck ! doakan yg terbaik. amin. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terlbih2 cuak da skang..thanks for the support..amiin :)

      Delete
  2. gud luck!!
    aminn.. insyallah usha yg leps mnjanjikan kecmrlgn ;)

    ReplyDelete
  3. bittaufiq wannajah.(good luck)
    apa2 pun keputusannya Allah dah atur yg terbaik utk setiap hambaNya~
    akak pun ada adik sebaya awak.hik3

    dan kami2 pun tgh berdebor tnggu result sem lepas. sbb klu xlepas kne repeat paper bagai.
    every sem kena berdebar2.
    klu zmn sekolah dulu 2, 3 tahun sekali. huhu

    lagi dewasa, lg bnyk rintangan.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran ^_^ ...
      yupp...gudluck jugak utk adek sis..

      utk akk semoga berjaya..thanks for the support really appreciate it :)

      Delete
  4. Semoga kita berjaya hendaknya! InsyaAllah... Amin... Saya pun cuak jugak... xD

    ReplyDelete
  5. sekiranya...SEKIRANYA tak mendapat apa yang dihendak,jangan mengalah.jangan putus asa...dulu lepas habis SPM,ingin nak sambung perubatan...tapi result spm tak cukup untuk tu...2 tahun lepas tu,masuk UM sambung dalam bidang computer science...harini sy suka apa yang sy buat.

    maksud sy,life can seem a little too random at times,but i always like to believe that it's not and there's a plan for each and everyone of us. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice sharing Mr.Clive..
      thanks ,you did motivate me a lot..really appreciate it..^^
      wish me the very best..

      Delete
  6. semoga awk dpt stret A+ ye..doakan sy gak 9A+ jugak..aminn..^^

    memg sgt berdebar menanti hari esok..fuh~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin...InsyaAllah sy doakan...
      thanks..
      mmg sangat2 berdebar..^^..muga kejayaan milik kita bersama :)

      Delete
  7. amin!! insyaAllah.. smoga kita semua mndpt kcmerlgn.. amin.. :D

    ReplyDelete
  8. gd luck dik :)

    amin...moga2 dpt kputusan yg cmerlang ^_^

    ReplyDelete
  9. semoga kita dapat result yg cemerlang :) all the best ! :D

    ReplyDelete
  10. huhu..nanti jgn lupa update result taw..nak taw jugak..^^

    ReplyDelete
  11. amin ya rabb alamin...

    keputusan akan berpihak, atas apa yg kita usahakan..InsyaAllah husna pasti dapat yg terbaik..good luck

    ReplyDelete
  12. insyaAllah result cemerlang :D

    aminn... ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi bagi pendapat ^_^

Popular posts from this blog

Simple Intro DARUL QURAN

Alangkah Indahnya UKHUWAH itu ~

تعارف عن نفسك