Posts

Showing posts from April, 2012

Aku dan cita-cita

Image
Assalamualaikum dan salam ceria..apa khabar awak2 sekalian?
 Setelah sekian lama tak mengupdate..Alhamdulillah..hari ni tercapai jugakla impian nak update blog setelah sebulan lebih menyepi..:) kalian rindu saya tak? *hehe..soalan ntah pape jeh..tapi sejujurnya saya merindui sahabat2 bloggers sekalian..mungkin banyak cerita2 menarik mengenai awak2 sekalian yang saya tertinggal..tapi jangan risau ..harap maaf dan sori sangat2 bukan taknak jengah2 tapi memandangkan  bulan lepas agak sibuk kerana menghadiri kursus untuk sebulan..*mcm sibuk sangat je kan? :) InsyaAllah mulai saat ini saya akan sentiasa menjengah dan menzirahi blog kalian sehinggalah saya kembali sibuk semula untuk pengurusan kemasukan ke pusat2 pengajian@IPTA..
Setelah sekian lama tak berceloteh.. :) terasa kekok pulak..hehe..okayy..back to the main title aku dan cita-cita.Tiba-tiba teringat sejak kecil lagi orang2 yang selalu tanya kita apa kita nak jadi bila dah besar :
1.mak n ayah : Husna,besar nanti husna nak jadi apa…