Posts

Showing posts from January, 2013

sanah helwah

Image
Assalamualaikum dan salam ceria.
Sekian lama pena tak menari di sini..*alasan yang sama*sorry I’m a little bit busy…hehe..apa khabaq sahabat sahabiah sekalian? Harapnya semua sihat sokmo dan sentiasa berada di bawah lembayung rahmatNya.. In sha Allah..
Utamanya saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-19..kepada mereka yang menyambut(USRAH INFINITY, roommate), n segalanya lah..terasa tua la pulak.. hehe..tak sangka tup2..pantas jeh masa berlalu..tahun lepas budak sekolah yang sdikit kebudak2budakan... laa ni dah masuk U n dah kena mula fokus pada masa depan..*seram sejuk dibuatnya.
daann..sebenarnya post kali nih saya nak tujukan khas untuk sahabat2 saya ..yang lahir bulan JANUARI jugak .. 
first n foremost buat sahabat saya..Tuan Puteri saya yang comel Nurul Balqis bt Nordin
P/s : adek manees..asif ta sempat wish hari tuh..jaga diri..jauh di mata di hati tidak lupa <3

n Tuan Puteri saya yang cantik Fadhlin Sakina(otaiku hehe)

P/s…