Posts

Showing posts from March, 2014

saya dan uncle teksi ^_^

Image
Assalamualaikum dan salam ceria  :)
 Apa khabar ? harapnya semua ceria n sihat selalu di bawah lindungan rahmatnya..Ingat..2 nikmat yang selalu kita lupa nikmat sihat & masa lapang..sama2 kita usaha untuk manfaatkan sebaiknya kedua-dua nikmat nih untuk ibadah okey ? *ke arah pembentukan fardhu muslim yang lebih baik
Nak kongsi pengalaman naek teksi semalam ..
Semalam jalan-jalan round KL survey tempat praktikal n penempatan..lepas settle semua tuh, balik tu turun ktm batu caves..okey, dah nama turun kawasan batu caves confirm la kawasan orang india kan :) .. n actually for the first time , saya rasa takut , cuak sebab majority lelaki india je kat situ..orang melayu memang takde..hanya Allah jelah yang tahu betapa debarnya masa tu.
Disebabkan takut nak tunggu lama-lama kat situ , beranikan diri jugaklah naik teksi india kat situ ( semua driver teksi pun india) hehe..mula2 ingat nak tunggu parents jeh , tapi disebabkan rasa kurang selesa tunggu dengan suasana macam tuh..muka bajet2 cool…

kem ibadah SMK AMPANG PECAH

Image
Assalamualaikum dan salam ceria :)
Apa khabar semua ?, harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera , ceria dan tenang di bawah lembayung rahmat Allah InsyaAllah .
Sekian lama tidak mengupdate , akhirnya hari nih diberi peluang untuk meneruskan minat yang telah lama tertangguh. maaf kepada sahabat bloggers sekalian , sahabat2 dan juga silent readers .. ^_^ .. saya baru habis semester 4 , seminggu lepas baru habis exam . dokan keputusan saya eh .. 
Okey, kali nih nak share something..khas untuk adik-adik semekap..a.k.a SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN AMPANG PECAH .
Bertarikh 7,8,9 mac yang lalu MASYI CREW dengan kerjasama beberapa orang fasilitator mengadakan kem ibadah khas untuk adik-adik f5..Alhamdulilah , setiap aktiviti program berjalan dengan lancar. Biarpun adik-adik ini cuma smk biasa tapi bakat yang ada pada mereka sangat luar biasa. Kesungguhan dan komitmen adik-adik sangat memuaskan.
gambar sepanjang program :)