TRIAL suda dekat...^_^

malam nih blackout maa~
not my house only..but 1 taman kay..
gelap + panas suda.. saba je la..
kompem2 ta blaja..hehe..so amek ksmptan on9..
hmm~
K.A.W.A.N...
ta sngka ade gak insan yg brkwan dgn ak semata-mata lelaki..
ASTAGHFIRULLAH...
sunggoh ak ta sngka laa~
ingtkn ikhlas jd mmbe baek...tp...
ntala..sngat sdeyh kowt..ak emg anggap dye mmbe baek ak..
tp ta sngka  there's something behind our friendship..
hnestly ak ckap best kawn nn dye..tp snce ak sedang cuba untuk jadi lbeyh baek,she didnt support me at all..
malah,starts to stay away from me...
ak bukn mnta prhatian..tp dye sndri pena ckp kte KAWAN SMPI BLE2..
is this a true friendship??wuaa~
hope dye cpat2 sedar la..
ak ta kesah sgt la kamu na bwt kt ak..tp hopefully kamu ta bwt kt org laen..=(

------------------------------
ni pulak masa kat lab chemis...^_^
not in purpose terlanggar conical flask makmal...
huhu..PECAH!!!
kne gnti rugi daa.
wuuaa~
RM5 kuh trbang melayang gitu jeh..
haha...sala sendiri...
tp n yang cam kuang asam ckit la n..
budak laki klas akuh yang sememangnya ciput jeh.. maen bahan ak..
ada ke diorang kata ak memang cm uh...tangan asyik brgerak sbb uh pecah..
ak un tataula sejak ble...ak trkena pnyakit bila brcakap ak suka gerakkan tgn..
alih2 jd bahan gurauan lak...
haish..=.='....saba jewla.
---------------.
haa!
td ckgu sejarah kata:
'faizah,kalau suatu hari nanti awak ganti PM(najib)...awak sggop ke ta??
haha...
trkedu kowt na jwb...
demi anak bangsa dan agama..saya SANGGOP cikgu..
heeeee~

i LOVE SEJARAH....


chenta hakiki...^_^

Cinta yang hakiki adalah cinta kita kepada Allah, tidaklah dilalui dengan pujian, sanjungan, tidak pula seindah impian justeru ketika kita sedang diuji oleh Allah melalui orang yang kita cintai berkhianat, membuat luka, derita dan air mata namun akhirnya dia meminta bantuan kita dan kita membantunya. Itulah cinta yang sesungguhnya, cinta seseorang itu akan tetap kukuh, tidak peduli badai yang menimpa, dan akn tetap mencintainya dengan setulus hati sekalipun pernah disakiti dan di kecewakan. 
kesimpulannya,tak payah la na 'brcintan cintun' sekarang keyh?
buat TAMBAH DOSA yg suda sedia ada jeh n ssngatnya MEMBUANG MASA!!..
Insyaallah,jika Allah sudh tetapkn jodoh brsmanya maka adalah nty.. 
skang tak payah na pkir bnde2 nih...
lebih baik kita BELAJAR BERSUNGGUH2 supaya mse dpan kita lebih terjamin..
daa~

saya...insan bernama faizahtun husna is:
*trying to achieve 10A n above this TRIAL!!
*trying to be the best among the very best..
n
*trying to be a good child to my lovely parents.. 
wish me luck....
ma'asalaamah~

tahun terakhir sekolah..

12 Jun 2011..
hmm~mngira saat2 akhir b4 bkak skola...
aduss..kmpem2 bukak skola kne struggle gila2..
almklumla SPM un takde lme mne da..
sram snggoh!
anyway,
kpd sume f5 ayuh rmai2 kte sedarkn diri kte blek..
plajar cmrlang bukan shja trltak pd kepandaian yg ada padanya,
tp juga pada hubungan dgn sang Pencipta yakni ALLAH S.W.T..
jd??
bykkah amaln yg kita sudah lakukan??berapa kali sudah kita menunaikan solat2 sunat??,
bgun tahajjud dan yang seangkatan dengnnya~
maka...
marilah kita sama2 kmbali kpd fitrah..
dekatkanlah diri kpd Nya..
dengar nasihat ibubapa...
dan
jauhi MAKSIAT yg semakin berleluasa..

sekian!!

exm midyear da abes~

huhu..
lme sggoh ta update..da bz +malas..na wt cne en??
um,cte br??
aq ta ske org lbeyh2...
huaaa~
aq anggp org uh mmbe jeh..tp dye pkir sbaliknye...
skng aq yg cm serba sala na wt pe..
help me!!
da la na dkat spm...na cr psl lak nn aq...
saba jewla~
haa!!
ske sgt2 lagu aishiteru uh...
sweet ssgt~
haha..
tnx 2 BALQIS CUN la yg knalkn...