drop by n meet my friends..

assalamualaikum...
ny maybe  post second last  before balik kampung..*can't wait...yeahh!!perak n pineng...i'm coming... xD
um,kay..meh sini n kenalkan kwn2 sinarians saya yg hensem*yeke? comel kiut miut nih..:) 
5 IBNU SINA ...
Mungkin kita kenal takde la cecah dekad e kurun e alaf mana..tapi honestly...I LOVE YOU ALL LILLAH..Macam dah lama sangat kenal..masa f4 kite 'ngengong2' cm uh je n?*awl taun ak takde xP....alih2 bila dah masuk f5...ouch2..macam kejutan budaya yang luar biasa*hiperbola jeh..um,kita semakin rapat dan ukhuwah yang terjalin antara kita sangat2 erat and i really LOVE it..Masing2 ada perangai sendiri but 1 thing for sure most of the thing kita sekepala.hmm~ ..nty RINDU laaa~ Maybe 1 fine day Allah akan temukan  kita somewhere..nta2 mse jmpe da kawen e...da dapat anak e..or dapat cucu...haha..tapela..yang pnting boleyh jumpe kan2??um,tp kan..kalau ade antara mate kelas yg kahwin sesame sendiri ak ta boleh bayangkan... hahaha...LOL .. :D
k,setiap pertemuan ada perpisahan takde penafian coz kita tak boleh sangkal.so reda jelah...apa yang kita mampu lakukan ialah cuma mendoakan kebahagiaan dan kejayaan kawan kita sendiri.^_^

meh tgok wajah2 budak2 'hensem'+ comel+ kiut miut kelas nih.


sinarians yang paling kiut



mun yang alwez gojes..;)

dayana doli letop  with pain comel..<3

smile that's all.

cun kan2??especially PPS uh..

sume purple...tp..PKT jeh..special..

syggs nye kt tcer sorang nih.

saadah yg ta pena ta cun.

kanak2 f5..

tiap2 ary gy sekola naek bas kan?

Mr.Alfish...bajet hero jeh..*hahaa

Raudhah..MPP trbaek...

ATIFAH paling comel...

ktorang da graduate...

k...thats all...wassalam....muah2...^_^.sori yg takde gmba....pic nih diambil secara rawak jeh..tade gmba tp still tetap dlam aty k...<3

Beauty of friendship is based on RESPECT,joy of friendship is based on TRUST,and strength of friendship is based on LOVE TO ALLAH..
 

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi bagi pendapat ^_^