Posts

stay calm stay happy ^_^

Image
Assalamualaikum dan salam ceria :) 
      Alhamdulillah setelah sekian lama tak berblogging, blogwalking and so on..akhirnya tercapai jugak impian nak update balik blog ni..last update bulan April tahun lepas.. hehe..poyo2 busy .. apapun Alhamdulillah baru habis sem 1 ukm kos jabatan Dakwah n Kepimpinan..tapi nak katanya aura lepasan diploma DQ tu masih terasa lagilah. Kalau sebut DQ, confirm orang tanya DQ tu mende ? kat mana ? bila kita bagitau sekian2 then diorang akan jawab oooooo.. hehe.. rasa nak tergelak pun ada gak .. ada yang tau tu okelah kan tapi kalau yang buat2 tau tu memang comel..tapi takpelah.. macam kita tak pernah buat kan ? sila mengaku. :)

okey not much nak update simple ja.. nak share satu quote yang simple but nice. 

haa simple ja kan. :) but honestly ramai ja pernah merasai benda ni..kan kan.. takpe..no worries kita gang.. yelah tiada manusia yang sempurna sebab masing-masing ada kekurangan & kelemahan. Tapi tiap seorang yang Allah hadirkan dalam hidup kita…