Posts

saya dan uncle teksi ^_^

Image
Assalamualaikum dan salam ceria  :)
 Apa khabar ? harapnya semua ceria n sihat selalu di bawah lindungan rahmatnya..Ingat..2 nikmat yang selalu kita lupa nikmat sihat & masa lapang..sama2 kita usaha untuk manfaatkan sebaiknya kedua-dua nikmat nih untuk ibadah okey ? *ke arah pembentukan fardhu muslim yang lebih baik
Nak kongsi pengalaman naek teksi semalam ..
Semalam jalan-jalan round KL survey tempat praktikal n penempatan..lepas settle semua tuh, balik tu turun ktm batu caves..okey, dah nama turun kawasan batu caves confirm la kawasan orang india kan :) .. n actually for the first time , saya rasa takut , cuak sebab majority lelaki india je kat situ..orang melayu memang takde..hanya Allah jelah yang tahu betapa debarnya masa tu.
Disebabkan takut nak tunggu lama-lama kat situ , beranikan diri jugaklah naik teksi india kat situ ( semua driver teksi pun india) hehe..mula2 ingat nak tunggu parents jeh , tapi disebabkan rasa kurang selesa tunggu dengan suasana macam tuh..muka bajet2 cool…